Авторизация

Депутат міськради Олександр Шамота "знайшов" гроші для Полтави в КП "Полтава-Сервіс"

Депутат міськради Олександр Шамота "знайшов" гроші для Полтави в КП "Полтава-Сервіс"
Депутат міськради Олександр Шамота "знайшов" гроші для Полтави в КП "Полтава-Сервіс"

Полтава-Сервіс / Фото poltava.to

Пан Шамота у Фейсбук емоційно поділився враженнями від спілкування з директором комунального підприємства "Полтава-Сервіс", вірогідно, під час засідання депутатської комісії, й деякими відкриттями щодо фінансової діяльності підприємства:

"Сьогодня заслухали директора КП Полтава Сервіс, вірніше маячню, яку він ніс! В оперативному управлінні підприємства знаходиться,УВАГА!!!!! 14 ринків, 11 стоянок, 579 конструкцій зовнішньої реклами (борди). При цьому частина цього майна передана за договором співробітництва приватним структурам, які збирають гроші по ринковій ціні,а платять підприємству копійки , до прикладу ринок Овочевий за критим ринком, переданий. ТОВ Полтава Союз за орендну платить приблизно, 12-15 тис.грн.( більш детальну інформацію надам в поенеділок. Чому? Чиайте нижче) За найскромнішими підрахунками, вартість одного місця там складає 2000 грн. їх там близько 90!!!! Суму порахуйте самі....

До речі: мінімум 7 ринків, здані за такими договорами співробітництва. 6 з них - передані ТОВ Полтава Союз , ринок на Мотелі переданий ТОВ Укркомторгсервіс. ВСІ 11 СТОЯНОК ПЕРЕДАНІ НЕВІДОМИМ ПРИВАТНИМ СТРУКТУРАМ, з бордами взагалі не зрозуміло скільки і кому передано!

Що пропонуємо! Провести виїзне засідання комісії на підприємстві для цього я запропонував, а комісія підтримала надати депутатам до вечора18:00 понеділка наступний перелік документів: звіт про хоз видатки підприємства за 14-15 роки; копії усіх договорів про співпрацю Фінансовий звіт підприемства за 2014 2015 роки; оборотну відомість по боргах перед підприємством за 2014-2015 р.

І на останок, вільний залишок коштів на підприємстві складає 1 350 000 грн. В мене безкомпромісна позиція- ГРОШІ В БЮДЖЕТ!!!".


Депутат міськради Олександр Шамота "знайшов" гроші для Полтави в КП "Полтава-Сервіс"

Нагадаємо, що навколо КП "Полтава-Сервис" скандали спалахують перманентно. Ось і в січні цього року ще один депутат міськради Сергій Чередніченко хотів ознайомитися з діяльністю цього підприємства, але ця спроба закінчилась сваркою з директором КП Віктором Передерієм, який до цього часу перебуває на посаді не зважаючи на те, що був спійманий на хабарі у серпні минулого року.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?