Авторизация

Будинок у Полтаві намагалися продати за трьома різними адресами

Будинок у Полтаві намагалися продати за трьома різними адресами
Будинок у Полтаві намагалися продати за трьома різними адресами

Будівля по вул. 1100-річчя Полтави, 14А/22 знаходиться на балансі "Військторгсервісу" – Міноборони передало її в управління концерну у 2006 році.

Її кілька разів намагалися продати за трьома різними адресами. Це стало можливим завдяки тому, що він розташований на перехресті і адресу будівлі вдавалося варіювати. Про це повідомляє видання "Наші гроші".

Цей будинок у центрі Полтави таки повернуто у державну власність. Про це вже повідомляла прес-служба обласної прокуратури. "Наші гроші" нагадали історію питання.

У серпні минулого року Донецький окружний адмінсуд скасував право приватної власності фізичної особи на адміністративну будівлю площею 1158 кв м по вул. 1100-річчя Полтави, 14А/22.

Суд визнав, що державний реєстратор – начальник реєстраційної служби Краматорського міського управління юстиції Юрій Барабаш неправомірно у грудні 2014 року оформив право власності на вказану будівлю за фізособою.

По-перше, ця фізособа не подала заяву про державну реєстрацію прав на будівлю. Держреєстратор може зареєструвати право власності лише на підставі такої заяви.

По-друге, у 2012 році будівля була арештована відділом Держвиконавчої служби Солом’янського райуправління юстиції у м. Києві, встановлена заборона на її відчуження.

По-третє, будівля знаходиться у Полтаві і держреєстратор з Краматорська не мав права вчиняти якісь дії щодо неї.

По-четверте, примірник рішення Ворошилівського райсуду м. Донецька, яким за фізособою було визнано право власності на будівлю, оформлене з порушеннями. Цього рішення в судовому держреєстрі знайти не вдалося.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?