Авторизация

Волонтерка Корпусу миру працюватиме в Миргороді

Волонтерка Корпусу миру працюватиме в Миргороді
Волонтерка Корпусу миру працюватиме в Миргороді

Волонтери Корпусу миру США поновили роботу в Україні.

Добровольця отримав і Миргород. Роксана Мартінез працюватиме в центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді два роки. У презентаційній зустрічі, яку влаштували у центрі з нагоди офіційного початку роботи волонтера Корпусу миру, взяв участь міський голова Сергій Соломаха.


Волонтерка Корпусу миру працюватиме в Миргороді

Як розповів директор центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Володимир Кір'ян, Роксана Мартінез приїхала зі штату Арізона міста Тусон. За освітою вона – психолог. Працюватиме волонтерка у рамках програми Розвиток молоді, спрямованої розробці освітніх та соціальних заходів для молоді із здорового способу життя, вибору професії та професійної діяльності та виховання громадянської свідомості. Житиме і працюватиме Роксана Мартінез в Україні протягом двох років.
Довідково: Корпус миру - американська урядова організація, що сприяє зміцненню миру та дружби між людьми різних національностей і культур. Здійснюючи діяльність у більш як 120 країнах світу, організація розпочала співпрацю з Україною в 1992 році у відповідності з двосторонньою Угодою, підписаною президентом України Леонідом Кравчуком та президентом США Джорджем Бушем-старшим. Відтоді волонтерами Корпусу миру в Україні стали 2700 американців. Група з 55 американців, що приїхали в Україну після тимчасової перерви, яку уряд США вимушений був зробити після Революції Гідності, приступили до роботи в Україні з грудня минулого року.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка