Авторизация

Комісії облради розглянуть порядок відбору керівника "Полтавафарм"

Комісії облради розглянуть порядок відбору керівника "Полтавафарм"
Комісії облради розглянуть порядок відбору керівника "Полтавафарм"

9 лютого під головуванням Валерія Прядка відбулося засідання робочої групи з розробки Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Полтавського обласного комунального підприємства "Полтавафарм" та підготовки змін до Статуту підприємства.
З метою розробки Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Полтавського обласного комунального підприємства "Полтавафарм" та підготовки змін до Статуту підприємства.

Робоча группа, створена за спільним розпорядженням голови облдержадміністрації та голови обласної ради, розглянула проект Положення про проведення конкурсного відбору кандидата на заміщення вакантної посади керівника (директора) комунального підприємства, установи, організації спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст Полтавської області. Також відбулося обговорення окремих розділів Положення, висловлено зауваження та пропозиції, узгоджено проект Положення, який до затвердження на сесії обласної ради рекомендовано внести на розгляд постійних комісій.


До речі, директору "Полтавафарм" нарешті повідомлено про підозру.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка