Авторизация

Голова Полтавської ОДА вважає, що полтавський Центр допомоги учасникам АТО є одним із найкращих

Голова Полтавської ОДА вважає, що полтавський Центр допомоги учасникам АТО є одним із найкращих
Голова Полтавської ОДА вважає, що полтавський Центр допомоги учасникам АТО є одним із найкращих

Валерій Головко / Фото np.pl.ua

Сьогодні у Києві під головуванням Президента України Петра Порошенка відбулося чергове засідання Ради регіонального розвитку.
На нього запрошені голови всіх обласних державних адміністрацій. Голова Полтавської ОДА Валерій Головко поділився своїми думками з обговорюваних на засіданні питань на своїй сторінці у Фейсбук:

"Обговорювали питання укомплектування українського професійного війська на контрактній основі, діяльність Центрів допомоги учасникам АТО. Без перебільшення вважаю Центр, який діє на теренах Полтавської області і який очолює Валерій Довженко, одним з кращих у країні. Нині координатори і волонтери Центру спільно з фахівцями управління Держгеокадастру в Полтавській області у районах допомагають вирішити питання забезпечення бійців АТО земельними ділянками. Що ж стосується відшкодування пільгового проїзду, то його не перекладатимуть на плечі обласних бюджетів. Чекаємо від Верховної Ради внесення відповідних змін до держбюджету".

Прес-служба ОДА у зв’язку з участю в засіданні пана Головка, нагадала, що нині на Полтавщині живуть 3 354 демобілізованих бійців АТО й 134 сім’ї загиблих у війні на Сході України.

У Полтавській області Центр допомоги учасникам антитерористичної операції створено 7 жовтня 2015 року, відповідно до розпорядженням голови Полтавської ОДА Валерія Головка. Очолив його демобілізований учасник АТО Валерій Довженко. На волонтерських засадах працюють координатори, які допомагають вирішувати питання соціального захисту, адаптації, лікування та реабілітації учасників АТО. Відповідні центри створені в усіх районах області.
Окрім того, Полтавська область залишається єдиною в Україні, яка запровадила торік і продовжила на 2016 рік програму соціальної адаптації демобілізованих бійців АТО та їхніх родин. Йдеться про відпочинок хлопців разом із родинами у санаторіях Полтавщини. У 2015 році в такому форматі відпочили 1782 учасники АТО та члени їх родин. Загальний обсяг фінансування склав 7,5 млн. грн. з обласного бюджету.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?