Авторизация

У Миргороді модернізують теплопостачання за програмою DemoUkrainaDH

У Миргороді модернізують теплопостачання за програмою DemoUkrainaDH
У Миргороді модернізують теплопостачання за програмою DemoUkrainaDH

Миргород відвідали представники проекту DemoUkrainaDH головний менеджер проекту Петер Данбрінг та інженер проекту Матіас Шелквіст.

За круглим столом у міського голови Сергія Соломахи було обговорено практичний хід проекту з поліпшення системи теплопостачання у мікрорайоні "Авіамістечко". Цей проект реалізуватиме комунальне підприємство "Миргородтеплоенерго" у рамках Програми DemoUkrainaDH. Фінансова складова проекту становить 882 тис.євро, з яких 300 тис євро грантові безповоротні кошти на капітальні видатки, пільговий кредит від корпорації NEFCO та 15 % внесок місцевого бюджету.

Проект передбачає модернізацію теплового мікрорайону, відокремленого від центральної частини міста. Старе енергогенеруюче обладнання буде замінено сучасними газовими високоефективними котлами. Крім цього, буде проведена реконструкція розподільчої мережі та встановлені індивідуальні теплові пункти в житлових будинках. У котельні будуть встановлені нові насоси і котельня буде повністю автоматизована. Всі заходи разом з переходом з чотирьох-трубної до двотрубної системи опалення мають потенціал підвищити енергоефективність на 30%, проект призведе до значного скорочення викидів CO2.

Реалізація проекту триватиме до кінця 2017 року. Про це повідомляє прес-служба Миргородської міськради.

Довідково: Програма DemoUkrainaDH надає комунальним теплопостачальним підприємствам України можливість отримати фінансування на впровадження демонстраційних проектів. Мета програми DemoUkrainaDH - продемонструвати українським містам нові технології та сучасні високотехнологічні рішення, які можна застосувати в системах централізованого опалення відповідно до новітньої практики підготовки проектів, проектування, закупівель, виконання проектів та контролю результатів для впровадження більш енергоефективних та сталих послуг з опалення.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка