Авторизация

Комсомольськ хоче референдум?

Комсомольськ хоче референдум?
Комсомольськ хоче референдум?

Комсомольськ / http://holos.fm

Влада Комсомольська ніяк не може змиритися з необхідністю, згідно Закону України про декомунізацію, перейменувати місто.

Нагадуємо, що 1 березня депутати Комсомольської міської ради звернулися до Голови Верховної Ради України, Президента України з проханням відтермінувати прийняття рішення щодо перейменування Комсомольська й надати можливість протягом поточного року провести повторні громадські слухання територіальній громаді міста для прийняття остаточного рішення.

Ще раніше ті ж самі депутати пояснили, що в слові "Комсомольськ" закладена абревіатура: "КОлектив Молодих Соціально МОтивованих Людей Справжніх Козаків".

Цікаво, що під час круглого столу в Полтавській ОДА директор Українського інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича назвав абревіатуру сміховинною і сказав, що перейменовувати місто таки доведеться.

Ось влада Комсомольська запропонувала винести питання про перейменування міста на місцевий референдум, повідомляє Depo.Полтава. Невідомо тільки коли вони хочуть провести його, адже часу на перейменування у Комсомольську залишилося до 15 березня, коли відбудеться сесія Верховної Ради України. Саме тоді депутати можуть проголосувати за перейменування міста в Горішні Плавні.

За словами міського голови Комсомольська Дмитра Бикова, 98% жителів виступають проти перейменування міста. Таку позицію містяни висловили під час обговорення питання про декомунізацію.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?