Авторизация

Нардеп від Полтави хоче парі з Яценюком і Азаровим

Нардеп від Полтави хоче парі з Яценюком і Азаровим
Нардеп від Полтави хоче парі з Яценюком і Азаровим

Сергій Каплін / Фото rian.com.ua

Микола Азаров у своєму Фейсбуці запропонував парі Арсенію Яценюку: "Міняємось місцями, ти їдеш куди хочеш. Я займаю твоє місце". Наобіцяв колишній прем’єр багато: зниження тарифів, підняття пенсій і мир в Україні за два роки.

Ексцентричний Сергій Каплін кинув виклик, знову ж таки через Фейсбук, обом і суттєво підняв "ставки" і пообіцяв долар по 8 і курс на соціал-демократію:

"…через РІК після мого приходу до влади – вони сидітимуть разом в одній камері! За 2-3 роки не тільки відновлю, те що знищили обидва, а і доб’юся зростання. ЗАРПЛАТИ, ПЕНСІІ - не азарівського рівня, а щоб на них можна було прожити. Крім зниження ТАРИФІВ – покарання тих, хто їх піднімав. І долар по 8, ми відмінимо цю б… у субсидію олігархам-експортерам у обсязі різниці між 27 грн. за долар і 8-ми. І останнє, якщо ми не привнесемо в украінську політику ідеологіі і відповідно прогнозованого курсу, в цю клітку азарова-яценюка сідатимуть нові і нові урядовці. Украіна має рухатися курсом соціал-демократіі, знищення олігархічного спруту на ідеологічному рівні, а не шляхом псевдополюванн на них дешевими заявами і слиною та радикально витріщенними очима з трибуни Ради".

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?