Авторизация

Лубенщина попрощалася із земляком Русланом Марченком, який загинув під Авдіївкою

Лубенщина попрощалася із земляком Русланом Марченком, який загинув під Авдіївкою
Лубенщина попрощалася із земляком Русланом Марченком, який загинув під Авдіївкою

11 березня біля Авдіївки Донецької області в результаті мінометного обстрілу загинув Руслан Володимирович Марченко із Михнівців Лубенського району.
15 березня численною громадою, за участю заступника голови обласної ради Анатолія Ханка, голови райдержадміністрації Івана Дзуса, голови районної ради Григорія Угляниці, заступника голови райдержадміністрації Тетяни Сергієнко, першого заступника міського голови Олександра Шингарія, депутатів обласної ради Руслана Рогова та Владислава Мостовенка, військового комісара Лубенського районного військового комісаріату Віталія Лучного, завідувача сектору мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Миколи Чудака, громадськості, військових, однокласників загиблого героя провели в останню путь.
Скорботна хода рушила від батьківського дому героя до місцевого кладовища. Біля кожного двору процесію зустрічали односельці, проводжаючи героя та висловлюючи співчуття батькам Володимиру Івановичу та Любові Андріївні, сестрі Людмилі та синові Олексію. Траурний мітинг провела сільський голова Михнівської сільської ради Марія Король. До прощальної промови були запрошені: від односельців – Надія Гармаш, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Сергієнко, депутат обласної ради Руслан Рогов, помічник командира батальйону з правових питань Геннадій Пенделяк, директор Михнівської ЗШ І-ІІІ ступенів Наталія Чемара, від найближчих друзів – Сергій Гармашевський.

Лубенщина попрощалася із земляком Русланом Марченком, який загинув під Авдіївкою
Руслан Марченко народився 27 січня 1978 року в с. Михнівці в простій селянській сім’ї. Навчання в Михнівській школі, де закінчив 9 класів. З 1993 року продовжив навчання у Вовчиць кому ліцеї, який закінчив з відзнакою. У 1995 році вступив до Полтавського педагогічного інституту на історико-географічний факультет, який закінчив з відзнакою. Після здобуття вищої освіти рік працював учителем історії та географії у Дніпропетровській області. У 2004 році закінчив аспірантуру у м. Дніпропетровськ. Останні роки працював у Києві в Деснянській адміністрації із соціального забезпечення населення. Має сина Олексія. 1 червня 2015 року призваний по мобілізації. Проходив службу в 16 мотопіхотному батальйоні, в/ч 2287 м. Полтаві.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?