Авторизация

22-річний полтавець заробляв на співчутливих дівчатах

22-річний полтавець заробляв на співчутливих дівчатах
22-річний полтавець заробляв на співчутливих дівчатах

Хлопець попросив у знайомої ноутбук, щоб здати його до ломбарду.
Поскаржився він на матеріальні труднощі і дівчина повірила шахраю. Той обіцяв через деякий час викупити та повернути річ. Але, на жаль, ні грошей, ні свого ноутбука вона не побачила і звернулась до відділення поліції № 1 м. Полтава, де за її зверненням було розпочато кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що шахрай вже встиг розжитися на інших довірливих дівчатах. Хлопець своїми історіями про складне життя зміг розчулити ще двох знайомих дівчат. Вони також погодились на певний час «позичити» свої ноутбуки, і також більше їх ніколи не побачили. Забрані у знайомих ноутбуки зловмисник здав у ломбарди.

За інформацією відділення поліції № 1 міста Полтава, під час роботи з ломбардами Полтави правоохоронці виявили, що хлопець є їх постійним клієнтом. Протягом останнього часу він здав не лише ті три ноутбуки, про які поліцейським відомо від їх власників, а вісім. Зважаючи на це, правоохоронці зараз встановлюють власників решти п’яти ноутбуків, щоб перевірити законність їх отримання.

До речі, нещодавно мешканець Пирятина обікрав кохану, щоб віддати борги.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка