Авторизация

Писанка, Філімонов та Андрієнко змусили полтавців сміятись і лити сльози

Писанка, Філімонов та Андрієнко змусили полтавців сміятись і лити сльози
Писанка, Філімонов та Андрієнко змусили полтавців сміятись і лити сльози

Фото vpoltave.info

У полтавському міському палаці дозвілля "Листопад" відбулася прем'єра комедійної вистави "Потяг Одеса-мама" у виконанні відомих акторів країни - Руслани Писанки, Віктора Адрієнка та Олега Філімонова, повідомляє "Vpoltave.info".

Полтавцям показали історію про немолодого єврейського холостяка (Олег Філімонов), який з Одеси прямує потягом до Львова, аби звідти переправити золоту каблучку у Нью-Йорк і заробити на афері. Незважаючи на те, що купе повністю було викуплене його мамою (Ольга Волкова), він мусить всю дорогу ділити місце з "щирою українкою" (Руслана Писанка). Виявилося, їх зустріч була завбачливо спланована.

Протягом спектаклю глядачів "атакували" феєричними жартами та комічними ситуаціями, в яких кожен міг упізнати себе та своїх родичів. Від сміху зал ледь не падав із крісел, а на кінець полтавці вже не могли стримувати сліз від непередбачуваної драматичності фіналу.

Інші ролі у спектаклі виконували відомий "довгоносик" Віктор Андрієнко (міліціонер, таможенник та ін.) Яков Гопп (провідник, у Полтаві його грав інший актор) та Аня Ткач - переможниця пісенного конкурсу "Голос Україна. Діти".

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка