Авторизация

На Полтавщині в ДТП загинули луганчани

На Полтавщині в ДТП загинули луганчани
На Полтавщині в ДТП загинули луганчани

Трагедія сталася 27 березня близько 17.30 на 208-му кілометрі автодороги Київ – Харків – Довжанський поблизу с. Войниха. Зіткнулися мікроавтобус "Mersedes" та вантажний автомобіль "DAF".

Вводій мікроавтобусу та четверо пасажирів загинули на місці події, два пасажири померли у лікарні, водій автомобіля "ДАФ" помер у автомобілі швидкої медичної допомоги. П’ять чоловік, з них дві дитини, госпіталізовані до Лубенської лікарні. Серед постраждалих двоє чоловіків (віком 31 та 53 роки), 43-річна жінка та двоє дітей - 14 річний хлопчик та дівчинка, якій 2,6 роки.

Встановлено, що 39-річний водій вантажівки мешканець Дніпропетровської області, 31-річний водій та пасажири мікроавтобуса – з Луганщини. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Полтавські області.

За інформацією ГУ ДСНС України у Полтавській області. для ліквідації наслідків ДТП залучалось чергове відділення ДПРЧ-18 м. Лубни. Проведено роботи по деблокуванню тіл п’яти загиблих пасажирів з мікроавтобусу за допомогою гідравлічного та шанцевого інструменту, знеструмлено вантажний автомобіль, забезпечено освітлення місця ДТП.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка