Авторизация

Скандальній сесія Полтавської міськради передувало перекриття руху в центрі міста

Скандальній сесія Полтавської міськради передувало перекриття руху в центрі міста
Скандальній сесія Полтавської міськради передувало перекриття руху в центрі міста

На сьогодні, 29 березня, була призначена позачергова третя сесія Полтавської міської ради сьомого скликання.
У порядок денний внесені 57 питань, більшість з яких були представлені для ознайомлення лише за день-два до сесії.

Близько 09.00 на вулиці Жовтнева біля будівлі Полтавської міської ради активісти перекрили рух, вимагаючи зняти з пордку денного низку питань. Акція, в якій взяли участь за оцінкою поліції близько 60 людей , тривала близько 40 хвилин. Станом на 10.00, за інформацією Управління патрульної поліції у місті Полтава, рух у центрі міста було відновлено.

Під стіни міськради активістів напередодні скликали "Самопоміч" і "Свобода" і "Партія простих людей. Зокрема, депутат-свободівець Юліан Матвійчук написав у Фейсбуці:

"Завтра 29.03.2016 року, о 09:00 "Свобода" запрошує усіх під стіни Полтавської міської ради. Основні вимоги: Зняття з порядку денного питань про погодження плану забудови мікрорайонів "Проект 51" (Артсклади), "проект 57" (Лазурний), розробки плану забудови по вул. Сакко, які включають 2 комунальні пляжі, а також направити на допрацювання рішення про зменшення пайової участі для забудовників. УСІ ЦІ ПРОЕКТИ розроблялися без конкурсної основи. Верховна Рада України проголосувала за Закон про конкурси, який на днях повинен підписати Президент. Тому сесія міської ради й відбувається в "свинячий голос". Більше того мікрорайон "Проект 51" (Артсклади) розроблений в стилі 80-х років і зовсім не відповідає нормам сучасності. Завтра голосування за дерибан 90 га землі на Артскладах та 50 га землі на Лазурному вважаємо незаконним, є підозра в корупції та лобіюванні інтересів "своїх" забудовників".

Як і можна було передбачати, сесія розпочалась зі скандалу.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка