Авторизация

У Полтаві збирають підписи під петицією проти перейменування вулиць на честь Кукоби

У Полтаві збирають підписи під петицією проти перейменування вулиць на честь Кукоби
У Полтаві збирають підписи під петицією проти перейменування вулиць на честь Кукоби

Вулиця Пролетарська

В обласному центрі тривають "пристрасті" навколо перейменування вулиці Пролетарської на честь багаторічного міського голови Анатолія Кукоби.

27 січня цього року на офіційному сайті міської влади була опублікована петиція, підготовлена начальником Управління капітального будівництва Полтавської облдержадміністрації Тимофієм Голбаном з пропозицією перейменувати вул.Пролетарську на вул. імені А.Т.Кукоби, "враховуючи значення цієї видатної особистості в житті міста його розвитку та становлення позитивного іміджу". Під цією петицією підписались 275 людей.

9 лютого розміщена петиція Олени Горяної, якою пропонується повернути вул.Пролетарській історичну назву - вул.Подільська. Під нею розписались 5 людей.


І ось 28 березня на сайті міської влади з’явилась петиція, підготовлена кандидатом історичних наук, доцентом кафедри історії України Полтавського НПУ імені В.Г. Короленка Ігорем Сердюком "Про заборону на перейменування вулиці Пролетарської та інших вулиць Полтави на честь Анатолія Кукоби". Історик так пояснює свою пропозицію:

"Колишні регіонали та комуністи за звичною їм схемою створюють образи "міцних господарників" чи зразкових управлінців зі своїх однопартійців як то було з Миколою Азаровим Пшонкою та ін. Так само Анатолій Кукоба ввійшов в історію як руйнівник історичної спадщини міста. За його мерства був проданий Кадетський корпус назавжди знищені житла перших мешканців міста (закатані під фундаменти ресторану Іванова гора) понівечений ансамбль Круглої площі. До того ж Кукоба працював на керівних посадах в органах комуністичної партії що суперечить ЗУ "Про декомунізацію".

Таку думку вже підтримали 75 полтавців, які вже підписали петицію.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?