Авторизация

Початок весняного тепла на Полтавщині відзначився "загулами" школярів

Початок весняного тепла на Полтавщині відзначився "загулами" школярів
Початок весняного тепла на Полтавщині відзначився "загулами" школярів

Лохвицьких "послідовників" Тома Сойера знайшли біля річки

Протягом 4-5 квітня до територіальних підрозділів поліції Полтави та області надійшло декілька повідомлень про зникнення дітей. На щастя, упродовж доби їх було розшукано та повернуто додому.

Зокрема, Лохвицькі правоохоронці розшукували 12-річного хлопця, який напередодні близько 23.00 пішов з дому. Через декілька годин до Лохвицького відділу поліції надійшло ще одне повідомлення про 13-річного школяра. Менше ніж за добу зниклих хлопців розшукав дільничний офіцер на околиці Лохвиці, поблизу річки Сула. Товариші облаштувались у збудованій власноруч "халабуді".

У Полтавському районі працівники поліції розшукували 15-річну дівчину. Вона пішла в гості до знайомих та додому не повернулася. Телефон залишила вдома, тож зв’язатися з нею не було можливості. Оперативники знайшли дівчину, яка пояснила, що затрималась у гостях допізна та вирішила переночувати у знайомих. Батькам дівчина не зателефонувала, бо не пам’ятала їх номер. Правоохоронці повернули розшукувану батькам, її життю і здоров’ю нічого не загрожує.

Ще одного неповнолітнього шукали у Полтаві. Мати 17-річного хлопця повідомила у поліцію, що її син не повернувся додому. Розшукали хлопця в той же вечір, в одному з мікрорайонів обласного центру. Екіпаж патрульної поліції міста доставив школяра додому.


З усіма неповнолітніми та їх батьками працівники поліції провели профілактичні бесіди про недопущення подібних дій у майбутньому.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?