Авторизация

У Полтаві втретє "творитимуть добро"

У Полтаві втретє "творитимуть добро"
У Полтаві втретє "творитимуть добро"

7 квітня о 19:00 в сімейному кафе "Family" (вул. Гоголя, 38) відбудеться благодійний вечір "Твори добро 3.0". Захід пройде в рамках цьогорічних акцій "Серце до серця".

"Твори добро" - щорічний благодійний вечір, співорганізаторами якого є фонд "Серце до серця" та незалежне мистецьке об’єднання "Magnum Opus". Цьогорічний захід присвячений сімейним цінностям.

- Зараз ми знаходимося в такому віці, коли починаємо створювати свої сім’ї. Мені стало цікаво, як кожен з нас уявляє цей інститут і його цінності. Тому всі вкладають в поняття "сім’я" різне значення. Також цікаво подивитися на реакцію глядачів і їх уявлення про сім’ю, - розповідає ініціатор події Вікторія Рєпка.
"Твори добро" відбувається в Полтаві вже втретє. Специфіка цьогорічного заходу буде не лише в його тематиці, але і в тому, що до програми окрім вже звичної музично-літературної частини додасться ще й хореографія.
В заході візьмуть участь полтавські літератори Анна Єгорова, Містер Коржик, Ірина Мисник, Денис Стерн, Анна Ютченко, Дмитро Козуленко, Каріна Тютюнник, Денис Токар, Макаренко, Олександра Литвин та Семен Хуанович Дакота, музичні гурти "#comme_il_faut" і "Like me now" та танцювальний колектив "You too - XL".

Захід відбудеться в рамках одинадцятої Акції "Серце до серця" - "Врятуй Життя дитини", яка триватиме з 4 по 24 квітня 2016 року. Всі зібрані кошти підуть на закупівлю медичного обладнання в реанімаційні відділення дитячих лікарень.

Мінімальний благодійний внесок складе 30 гривень. Організатори обіцяють частувати глядачів безкоштовними чаєм та печивом.
Під час вечорів "Твори добро", які відбулися в квітні 2014 і 2015 роках, полтавцям вдалося зібрати 1637 та 680 гривень відповідно. Кошти, зібрані на першому заході передали на закупівлю діагностичного обладнання для новонароджених та лампи для офтальмоскопу у Дитячу міську лікарню. Минулорічні благодійні внески пішли на закупівлю медичного обладнання для реанімаційного відділення Полтавської дитячої міської лікарні.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?