Авторизация

Полтавці взяли участь у ІІ Європейськуму конгресі місцевого самоврядування

Полтавці взяли участь у ІІ Європейськуму конгресі місцевого самоврядування
Полтавці взяли участь у ІІ Європейськуму конгресі місцевого самоврядування

Цими днями він проходив у Кракові. У заході взяли участь понад 1200 представників із усіх країн Європи.
Серед учасників був і голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький. Він поінформував зібрання про Полтавщину і перспективи об'єднання територіальних громад області. Про це повідомила прес-служба облради.

Учора, 6 квітня, пан Біленький взяв участь у дискусії з проблем децентралізації. "Чи існує оптимальна модель децентралізації?" - відповідь на це запитання шукали політики, науковці та експерти з Польщі, Молдови і Росії. У Фейсбук голова облради поділився своїми думками з цього приводу.

"Ми дискутували щодо існування оптимальної моделі децентралізації. Пораду, яку європейці дали Україні - це не шукати, а будувати під "себе". Бо ж універсальної моделі, яка була б оптимальною у будь-якій країні - не існує, написав Олександр Біленький. - Як би не було важко, ми маємо рухатися вперед. Повністю погоджуюся зі словами Лешека Бальцеровича: "За реформи треба боротися. У кожної реформи є опоненти. Якщо немає незадоволених, то немає і реформи". Приємно було зустріти на Конгресі земляків Юрія та Олександра Бубликів. Про Полтавщину ми говорили з різних дискусійних майданчиків та на різні теми".

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка