Авторизация

У Пирятині через підпалений очерет ледь не згорів ліс

У Пирятині через підпалений очерет ледь не згорів ліс
У Пирятині через підпалений очерет ледь не згорів ліс

Протягом доби 10 квітня вогнеборці Полтавщини 8 разів ліквідовували пожежі на відкритих територіях у Котелевському, Козельщинському, Зіньківському, Полтавському районах та у містах Пирятин й Гадяч.
У більшості випадків, ймовірними причинами пожеж стало необережне поводження громадян з вогнем. Унаслідок пожеж вогнем було знищено близько 17 га сухої трави та 1,5 га очерету. Також полум’я знищило 25 кв. м. покрівлі господарчої будівлі, яка була поряд з осередком пожежі. Вогнеборці не допустили розповсюдження вогню на 3 житлових будинки, лісовий масив та врятували 1 господарчу будівлю від знищення пожежею.
Одна із пожеж на відкритій території виникла 10 квітня у. Пирятині . До Служби порятунку "101" о 15.05 надійшло повідомлення про те, що на болотистій місцевості Остріва Масальський горить очерет. Рятувальники відділення 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини встановили, що вогонь охопив майже 1,5 га очерету. Зважаючи на те, що поруч з осередком пожежі знаходиться хвойний ліс загальною площею 3,15 га, вогнеборці зосередили сили та засоби для недопущення розповсюдження вогню на лісовий масив та швидкій ліквідації пожежі. Вони локалізували пожежу о 16.55 та ліквідували її о 18.40. До гасіння залучалась 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу ДСНС. За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невідомої особи.

Загалом минулої доби на Полтавщині зафіксовано 15 пожеж.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка