Авторизация

Повідомлено про підозру шахраю, який представлявся "офіцером СБУ"

Повідомлено про підозру шахраю, який представлявся "офіцером СБУ"
Повідомлено про підозру шахраю, який представлявся "офіцером СБУ"

20 квітня слідчим управлінням ГУНП повідомлено про підозру у кримінальному провадженні за фактом шахрайства та присвоєння владних повноважень й звання службової особи, поєднане із вчиненням суспільно-небезпечного діяння.

У листопаді 2015 року в Полтаві шахрай із досвідом, представившись офіцером СБУ, вимагав у підприємця 1500 доларів США за забезпечення особистої безпеки. Однак, потенційна жертва звернулась до УСБ України в Полтавській області, працівники якого затримали псевдо-колегу на "гарячому" під час передачі грошей. Під час досудового слідства були зібрані всі необхідні докази для повідомлення особі про підозру.
Наразі вирішується питання про обрання злочинцю запобіжного заходу. Йому оголошено підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених: ч.3 ст.15 та ч.2 ст.190 КК України (незакінчений замах на заволодіння чужим майном шляхом обману та зловживання довірою (шахрайство), вчинений повторно), та ч.1 ст. 353 КК України (самовільне присвоєння владних повноважень та звання службової особи, поєднане із вчиненням будь-яких суспільно-небезпечних діянь).


До речі, на Полтавщині керівника охорони залізниці спіймали на хабарі.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?