Авторизация

У Лубнах в алеї парку автівка збила велосипедиста з дитиною

У Лубнах в алеї парку автівка збила велосипедиста з дитиною
У Лубнах в алеї парку автівка збила велосипедиста з дитиною

18 квітня з приймального відділення Лубенської лікарні правоохоронцям повідомили 39-річного чоловік та його 5-річну донечку, доставлених із тілесними ушкодженнями. Наразі вони перебувають у лікарні на лікуванні. Стан здоров’я обох задовільний.

Поліцейські з’ясували, що того дня близько 20.00 години по алеї місцевого дендропарку чоловік їхав на велосипеді з малолітньою донькою. Раптово на зустріч виїхав автомобіль білого кольору марки "ВАЗ 2102", збив велосипедиста й втік із місця події. Водія знайшли. Ним виявився 19-річний місцевий житель. Він пояснив, що в сутінках не побачив велосипедиста, а з місця пригоди втік, бо розгубився.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Покарати правопорушника можуть штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами до двох років, або арештом до шести місяців, або обмеженням волі до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка