Авторизация

У Кременчуці 5 пішохідних переходів зробили червоно-білими

У Кременчуці 5 пішохідних переходів зробили червоно-білими
У Кременчуці 5 пішохідних переходів зробили червоно-білими

Відсьогодні КП «Шляхове ремонтно-будівельне управління» при нанесенні дорожньої розмітки застосовуватиме й червону фарбу.
Зокрема, 23 травня червоно-біла розмітка дорожніми службами була нанесена на 5 вулицях міста: проспекті Полтавському, вул. Халаменюка, вул. Андрія Ковальова, на Водоканалі, на перехресті вулиць Лесі Українки та Героїв Сталінграда.Про це повідомляє прес-служба Кременчуцької міськради.

Повідомляється, що від початку сезону дорожніх робіт КП «Шляхове ремонтно-будівельне управління» заасфальтувало понад 14 тис. кв. метрів асфальтового покриття на міських автошляхах. Про це на щотижневій апаратній нараді у міськвиконкомі, що відбулася під головуванням міського голови Віталія Малецького, зазначив керівник УЖКГ міста Іван Москалик. За звітній період комунальниками було проведено заміну 62 решіток зливової каналізації, з яких 49 – були викрадені. Окрім того, бригади ШРБУ здійснили промивку 640 погонних метрів зливової мережі та від грейдерували 6 тис. кв. метрів ґрунтових доріг.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка