Авторизация

День Європи Лубенщина відзначила танцювальним флешмобом

День Європи Лубенщина відзначила танцювальним флешмобом
День Європи Лубенщина відзначила танцювальним флешмобом

На початку року Лубенська центральна районна бібліотека імені Володимира Малика стала переможцем проекту «Все про Європу: читай, слухай дізнавайся» і відкрила Пункт європейської інформації.

І 22 травня танцювальний флешмоб «У ритмах Європи» став заключним акордом європейського тижня, який проводив Пункт європейської інформації бібліотеки і танцювальні колективи РБК «Водограй », «Перлина», «Аміра», «Ренесанс» ( керівники Лариса Фесенко, Оксана Погрібна, Тетяна Дацій, Дмитро Лоховицький).
Більше години просто неба артисти знайомили містян з танцювальним мистецтвом Європи, а бібліотекарі презентували книжкові виставки «Україна – ЄС: план дій на майбутнє», «Євросоюз - дізнайтесь більше», перехожі дивувалися фотосушкою світлин «Наші читачі в Європі: приєднуйтесь!» тощо.

Директор Лубенської централізованої бібліотечної системи Валентина Сьомак наголосила: «Тиждень Європи у бібліотеках - це ще одна нагода показати українцям, що Європа – поняття не географічне. Ми розповідали насамперед дітям та молоді про європейські цінності: повагу до особистості, її свободи та безпеки, а ще про культуру та літературу європейських країн. У бібліотеках пройшли вікторини, ігри, книжкові та фотовиставки, віртуальні мандрівки, присвячені країнам Європи. У Засульській бібліотеці гімназисти зустрілися з представником польської діаспори. Отже, завдяки бібліотекам Європа стала ближчою та зрозумілішою лубенцям».

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?