Авторизация

Полтавців навчають створювати ОСББ

Полтавців навчають створювати ОСББ
Полтавців навчають створювати ОСББ

Навчальні семінари для мешканців міста проводять КП«Інститут розвитку міста» спільно з асоціацією «Власників житла «Захисти свій дім».
Заходи відбулися 25 та 26 травня у приміщенні виконавчого комітету Полтавської міської ради. Тут мешканців багатоквартирних будинків знайомили із законодавчими актами та розпорядчими документами органів місцевого самоврядування, а також із законопроектами з питань житлового комунального господарства та діяльності ОСББ. Наступна зустріч відбудеться завтра, 27 травня, об 11.00 год. у залі засідань полтавського міськвиконкому.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олексій Чепурко запевняє: міська влада не покине напризволяще тих, хто вирішив створити ОСББ:

- До 1 липня усі мешканці багатоквартирних будинків маоть визначитися з формами управління своїми будинками: або створити ОСББ, або їхні будинки перейдуть до управляючих компаній. Тому, ми збираємо мешканців Полтави та пояснюємо всі плюси створення ОСББ. Найбільший плюс: вони самі будуть господарювати у своєму будинку! Вони самі зможуть вирішувати скільки коштів витрачати на утримання будинку. Звичайно, сьогодні ситуація з житловим фондом незадовільна. Міська влада розуміє, що самостійно з проблемами пов'язаними з будинками, не впоратись. Саме тому, наступного року, першочергово ми будемо ремонтувати фонд тих будинків, які створять ОСББ. Ми даємо гарантії того, що вони не залишаться сам на сам із проблемами, які зараз існують!

Цьогоріч на ремонт житлового фонду з міського бюджету виділено 55 мільйонів гривень. Наступного року, говорить заступник міського голови, планується виділити не менше.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка