Авторизация

У Кременчуці потонув 13-річний хлопчик

У Кременчуці потонув 13-річний хлопчик
У Кременчуці потонув 13-річний хлопчик

Поліцію викликав чоловік, якому підлітки розповіли про зникнення 13-річного товариша під час відпочинку біля річки.
Туди були відправлені рятувальники та співробітникив поліції. Рятувальники дісталии з води тіло без ознак життя.учня одного із навчальних закладів Крюківського району кременчука. Розпочато кримінальне провадження, повідомляє Кременчуцький відділ ГУНП в Полтавській області. Обставини трагедії з’ясують слідчі.
Речник обласної поліції Юрій Сулаєв у Фейсбук зазначив, що літо вже не почалось, а дві сезонні проблеми вже«вимальовуються»:

«Перша проблема - мотоциклісти, скутеристи, велосипедисти. Останнім часом "посипалися" ДТП за участю цієї категорії учасників дорожнього руху. Є серйозно травмовані та загиблі.

Друга проблема - початок літа та купального сезону. Особливо тривожною є поведінка дітей. Буквально вчора під час купання з друзями втопився 13-річний хлопчик у Кременчуці.

Сьогодні в навчально-виховних закладах починаються "останні дзвоники", далі випускні вечори і літні канікули. Поліція враховує всі можливі ризики й починає активну превентивну роботу в молодіжному середовищі. Але без підтримки батьків та дорослих, а також розуміння проблеми самими дітьми, досягти максимального позитивного результату складно. Тому просимо всіх мешканців та дітей області звернути увагу на зазначені вище ризики. Бути завжди обережними, дисциплінованими та розсудливими. Будь-яка легковажність може дорого коштувати. Тож цінуйте життя, бережіть себе та своїх дітей!».

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка