Авторизация

Мешканці мікрорайону Молодіжний Кременчука скаржились на сморід

Мешканці мікрорайону Молодіжний Кременчука скаржились на сморід
Мешканці мікрорайону Молодіжний Кременчука скаржились на сморід

Під час щотижневої апаратної наради міський голова Віталій Малецький повідомив, що жителі Молодіжного, нагірної частини міста, 27 - 29 травня 47 разів повідомляли про неприємний запаху в повітрі до служби допомоги мера.

Як зазначив керівник відділу екологічної безпеки Олексій Федюн, муніципальна екологічна лабораторія розпочала проводити аналізи забруднення атмосферного повітря на вміст у ньому шкідливих речовин у районі Північного промислового вузла відразу ж, як тільки почали надходити скарги до служби 1563. Лабораторні дослідження показали 10-тикратне перевищення сіроводню в повітрі. Чиновник пояснив, що джерелом атмосферного забруднення можуть бути декілька промислових підприємств, розташовані мікрорайоні.

Міський голова дав доручення керівнику відділу екологічної безпеки направити запити на всі виробництва Північного промислового вузла щодо результатів лабораторних досліджень атмосферного повітря, проведених їх екологічними лабораторіями в дні, коли надходила велика кількість скарг на неприємних запах у повітрі від жителів міста. Також він порадив головному екологу Кременчука запровадити фото фіксацію порушень. пригадавщи, як лише одна фотографія, стала реальним доказом викидів у атмосферне повітря й змусила промислове підприємство замінити фільтри на своїх очисних спорудах.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка