Авторизация

У шафі ховався від поліції чоловік, якій обікрав у Полтаві мати свого товариша

У шафі ховався від поліції чоловік, якій обікрав у Полтаві мати свого товариша
У шафі ховався від поліції чоловік, якій обікрав у Полтаві мати свого товариша

Квартиру 64-річної полтавки обікрали минулого місяця. Коли вона на декілька днів поїхала до рідних. Злодій залишилив лише меблі. З помешкання винесли гроші, дорогоцінності, велику кількість нової побутової та електротехніки, дорогий одяг. Загальна вартість викраденого, за словами власниці, склала декілька сотень тисяч гривень.

«Жодних слідів, за якими можна було б ідентифікувати злодія, на місці скоєння злочину він не залишив, - розповідає начальник відділення поліції № 1 міста Полтава Сергій Махно. - Ми розуміли, що таку кількість речей у сумці не винесеш, і їх потрібно десь переховувати. Зважаючи на це, сконцентрували свої зусилля на встановленні автомобіля, яким вивозились речі, а також самих речей».
Майже місяць оперативники збирали інформацію й таки встановили особу підозрюваного та адресу його проживання. Злодієм виявився 53-річний знайомий сина потерпілої, громадянин сусідньої держави.
Під час санкціонованого обшуку у помешканні підозрюваного правоохоронці знайшли велику частину викрадених речей, які він не встиг продати. Сам зловмисник намагався заховатись від правоохоронців у шафіі. Його було затримано, а згодом суд обрав тримання під вартою мірою запобіжного заходу для крадія. У місцях позбавлення волі за українським законодавством крадію доведеться провести від трьох до шести років.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка