Авторизация

Депутати ВР не захотіли відміняти перейменування Комсомольська у Горішні Плавні

Депутати ВР не захотіли відміняти перейменування Комсомольська у Горішні Плавні
Депутати ВР не захотіли відміняти перейменування Комсомольська у Горішні Плавні

Парламентарії не підтримали проекти постанов про скасування рішення Верховної Ради України від 19 травня 2016 року про прийняття в цілому проекту Постанови про перейменування міста Дніпропетровська Дніпропетровської області №3864-П і про скасування рішення Верховної Ради України від 19.05.2016 про прийняття за основу та в цілому проекту Постанови про перейменування окремих населених пунктів та районів №4085-П. Про це повідомляється на сайті Верховної Ради.
За Постанову№4085-П, якою, зокрема, пропонується скасувати рішення про перейменування Комсомольська у Горішні Плавні, проголосували 20 людей. У тому числі й нардеп від БПП Сергій Кпалін, її ініціатор. Проти голосували 59 людей, утримались – 8, не голосували – 144. Всього присутніми в залі засідань ВР був 231 депутат.

До речі, 30 травня міський голова Горішніх Плавнів Дмитро Биков провів чергову апаратну нараду. І розпочав її він, за твердженням прес-служби міськради, з розгляду питання про перейменування міста. Міський голова поідомив, що Постанову № 4085, яку було прийнято на засіданні Верховної Ради України 19.05.2016, голова Верховної Ради України не підписав. І, начебто, з цього проводиться активна робота за участі народного депутата України Костянтина Жеваго, обраного на виборчому окрузі №150, в межі якого входить і Комсомольськ. Перейменований на Горішні Плавні. Насправді пан Жеваго не створив сенсації – він просто не прийшов сьогодні на засідання Ради.

Спікер парламенту Андрій Парубій після засідання провів брифінг, під час якого публічно підписав обидві постанови постанови про перейменування.


До речі, до флешмобу «Горішні Плавні – це круто» долучилась і Надія Савченко, але в сьогоднішньому голосуванні участі не взяла.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка