Авторизация

На Полтавщині затримали мешканця Рівненької області, який напав на пенсіонера

На Полтавщині затримали мешканця Рівненької області, який напав на пенсіонера
На Полтавщині затримали мешканця Рівненької області, який напав на пенсіонера

Слідчими Кременчуцького районного відділення поліції ГУНП України в Полтавській області проводиться досудове розслідування за фактом вчинення розбійного нападу на 84-літнього жителя одного із сіл району за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний із проникненням у житло).
Процесуальне керівництво у провадженні здійснює група прокурорів, яку очолює заступник керівника Кременчуцької місцевої прокуратури Олексій Захаров.

Прокурор повідомив, що в результаті проведеного комплексу оперативних заходів по «гарячих слідах» було встановлено та затримано жителя Рівненської області. Наразі за принципової позиції прокурора підозрюваному судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури і наволить розповідь пана Захарова:

«Наприкінці березня, звільнившись із місць позбавлення волі, чоловік приїхав до свого знайомого на Полтавщину. 25 травня він вдерся до помешкання пенсіонерів, де напав на господаря, вимагаючи гроші. Та здійснити задумане не вдалося – ветеран війни дав належну відсіч непроханому гостю».

Щоправда, у дописі не повідомляється, ветераном якої війни є постраждалий пенсіонер. Адже на момент закінчення Другої світової війни йому виповнилось лише 13.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?