Авторизация

У Полтаві рятувальники вчили медиків пожежі гасити

У Полтаві рятувальники вчили медиків пожежі гасити
У Полтаві рятувальники вчили медиків пожежі гасити

2 червня на території Полтавської обласної клінічної лікарні ім. М.В. Склiфосовського фахівці з 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини провели для персоналу медичного закладу лекційне заняття з питань пожежної безпеки.

Під час теоретичної частини заняття, рятувальники ознайомили слухачів із статистикою пожеж за цей рік та їх наслідками, розповіли правила користування первинними засобами пожежогасіння, зокрема, вогнегасниками. Роз’яснили яким типом вогнегасника необхідно гасити електрообладнання, а яким легкозаймисті речовини, як привести вогнегасник у робочий стан на випадок виникнення пожежі, та як ним гасити осередок пожежі. Також нагадали правила евакуація персоналу та пацієнтів лікарні у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Після теоретичної частини, рятувальники провели практичне навчання з використання вогнегасників. Після короткого інструктажу та демонстрації дій з гасіння умовної пожежі, працівники медичного закладу мали можливість за допомогою вогнегасника спробувати самотужки ліквідувати пожежу.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?