Авторизация

151 округ: "радикал" Ляшко та БПП-шник Товстий

151 округ: "радикал" Ляшко та БПП-шник Товстий
151 округ: "радикал" Ляшко та БПП-шник Товстий

Роман Товстий

Політичні партії продовжують висунення кандидатів у народні депутати на проміжних парламентських виборах, які пройдуть 17 липня на 7 округах у різних областях України.
Кандидатом на довиборах у 151 окрузі (Гадяч, Гадяцький, Гребінківський, Лохвицький, Пирятинський, Чорнухинський та частина Лубенського району Полтавщини) Радикальна партія висунула Руслана Ляшка - депутата Полтавської облради від РПЛ. Про це повідомляє прес-служба партії.

Разом з тим стало відомо, що кандидатом в депутати по 151 округу балотуватиметься й заступник голови Полтавської облдержадміністрації Роман Товстий. Відповідне рішення ухвалили на з'їзді партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Нагадаємо, на одномандатному мажоритарному окрузі №151 на дострокових виборах восени 2014 року переміг Тарас Кутовий. У зв'язку з призначенням його міністром аграрної політики України, відбулося припинення його депутатських повноважень. Центральна виборча комісія України призначила проміжні вибори депутата Верховної Ради в цьому мажоритарному окрузі.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка