Авторизация

Полтавець пропонує Президенту призначити Савченко Послом України в РФ

Полтавець пропонує Президенту призначити Савченко Послом України в РФ
Полтавець пропонує Президенту призначити Савченко Послом України в РФ

Фото kostvlada.org

Нещодавно на сайті глави держави уродженцем Криму, а нині полтавцем Миколою Кашпіровським було зареєстровано петицію, в якій він пропонує Президентупризначити льотчицю Надію Савченко Надзвичайним і Повноважним Послом України в Російській Федерації.


«У березні 2014 року, одразу після того, як Федеральне Зібрання Російської Федерації прийняло Закон про входження Криму та Севастополя до складу Росії, Україна відкликала свого Надзвичайного і Повноважного посла в цій країні Володимира Єльченка для консультацій. 9 грудня 2015 року Президент України Петро Порошенко остаточно звільнив його з посади та призначив головою представництва України в Організації Об'єднаних Націй. Отже, з того часу представляти інтереси громадян України в Росії та захищати їх права просто нікому», - йдеться в тексті звернення.


Автор петиції вважає, що кандидатура Надії Савченко буде оптимальною на цій посаді.


«Саме Надія Савченко, як ніхто інший, розуміється на темі політичних в'язнів і знає каральну систему нашого ворога зсередини. Ми впевнені, що саме на цій посаді вона зможе принести українському народу максимальну користь — визволити з російського полону українських героїв-бранців та тиснути на президента РФ Володимира Путіна дипломатичними, політичними та моральними засобами — задля найскорішого припинення війни проти України», - зазначив автор.


За декілька днів петиція зібрала 35 підписів з 25 тисяч необхідних. Втім цей факт встиг викликати бурхливу реакцію російських ЗМІ, які взялися тиражувати новини з гучними заголовками.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка