Авторизация

У медичному коледжі Кременчука вшанували пам’ять випускника

У медичному коледжі Кременчука вшанували пам’ять випускника
У медичному коледжі Кременчука вшанували пам’ять випускника

Сьогодні у Кременчуцькому медичного коледжу ім. В.І. Литвиненка відкрили меморіальну дошку, присвячену пам’яті загиблого випускника цього навчального закладу – Уссу Степану Миколайовичу. Загинув він 29 серпня 2014 року при виході із Іловайського котла. Указом Президента України його було посмертно нагороджено орденом «За мужність ІІІ ступеню». Дошку встановлено на фасаді будівлі коледжу.

На початку заходу всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих учасників війни на сході України, які віддали своє життя за цілісність і незалежність України.

Заступник міського голови Ольга Усанова звернулася до всіх присутніх і рідних загиблого героя, висловивши щирі слова співчуття у зв’язку із непоправною втратою. Від імені керівництва медичного коледжу виступила заступник директора з навчальної роботи Лариса Юрченко, вона зазначила, що викладачі добре пам’ятають Степана Усса, який під час навчання був надзвичайно світлою людиною, активним, життєрадісним і товариським хлопцем. Такі ж теплі слова про героя сказала і його одногрупниця Т. Костиренко. Вона згадала роки навчання із ним. Сестра Степана Людмила Баталова зазначила, що родина понесла непоправну втрату, але після смерті брата у них з’явилося багато друзів, які знали і любили його. Всі, хто знав Степана, служив із ним постійно підтримують його рідних і близьких, не залишаючи їх один на один із бідою.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?