Авторизация

На Полтавщині двоє людей постраждали в ДТП і одна загинула

На Полтавщині двоє людей постраждали в ДТП і одна загинула
На Полтавщині двоє людей постраждали в ДТП і одна загинула

Загинула 77-річна мешканка Кременчука, яка стала жертвою ДТП на подвір’ї багатоповерхівки, в якій мешкає , напа вулиці Московській, №9.
Про це повідомляє видання «Програма плюс». Жінку збила «Газель», яка рухалпся заднім ходом. Водій побачив постраждалу вже після того, як автівка переїхала її спочатку задніми колесами, а потім – передніми.

Постраждали водії мопеда та мотоцикла о 00.20 в с. Савинці на автодорозі Рашівка-Савинці- В.Сорочинці. 32-річний житель Великих Сорочинець, кермуючи мопедом «Альфа», врізався у мотоцикл «Мінськ», що стояв біля правого за ходом руху узбіччя дороги, за кермом якого сидів 24-річний місцевий мешканець. Внаслідок ДТП водії обох транспортних засобів отримали травми та доставлені до Миргородської центральної районної лікарні.
Із початку 2016 року на території Полтавської області сталося 415 ДТП з потерпілими, в яких 534 особи травмовано та 61 загинула. За минулу добу сталося 2 ДТП з потерпілими, в яких 2 осіб травмовано, 1 загинула.Про це повідомляє відділ УПД ГУНП в Полтавській області.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?