Авторизация

На сесії Горішньоплавнівської міскради таки затвердили перейменування, але не змирились з ним

На сесії Горішньоплавнівської міскради таки затвердили перейменування, але не змирились з ним
На сесії Горішньоплавнівської міскради таки затвердили перейменування, але не змирились з ним

21 червня за головування міського голови Дмитра Бикова відбулася дванадцята сесія міської ради на якій, зокрема, затвердили резолюцію громадських слухань з обговорення назви міста, що відбулися 8 червня.

Тоді в таємному голосуванні взяли участь більше 700 містян. За його підсумками назва Горішні Плавні набрала 22 голоси, Добровольськ – 62 голоси, Наддніпрянськ – 92 голоси, Святомиколаївськ – 492 голоси. Тож, під час громадських слухань було прийнято резолюцію, у якій більшістю голосів обрано назву міста Святомиколаївськ. Депутати міської ради затвердили резолюцію, доручили юридичному відділу виконавчого комітету направити документи з метою перейменування міста на Святомиколаївськ.

В.о. начальника юридичного відділу Ігор Чернявський поінформував, що у звязку із змінами у різних державних реєстрах назви міста Комсомольська на Горішні Плавні виникла необхідність змінити назву представницького органу міста. Органом місцевого самоврядуванням подано позов до Вищого адміністративного суду України. Але згідно з чинним законодавством дія постанови ВРУ про перейменування Комсомольська у Горішні Плавні не призупиняється. З метою забезпечення безперебійної роботи бюджетних установ, закладів, організацій, комунальних підприємств, забезпечення можливості діяти у правовому та фінансовому полі розглянули проект рішення «Про найменування представницького органу місцевого самоврядування та його виконавчого органу в місті Горішні Плавні». Депутатами погоджено проект рішення. Встановлено найменування представницького органу місцевого самоврядування: Горішньоплавнівська міська рада Полтавської області, виконавчий комітет Горішньоплавнівської міської ради Полтавської області. Виконавчим органам міськради, підприємствам, установам, закладам комунальної форми власності доручено привести правовстановлюючі документи у відповідність.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка