Авторизация

Рятувальники Полтавщини ліквідовують наслідки вчорашньої негоди

Рятувальники Полтавщини ліквідовують наслідки вчорашньої негоди
Рятувальники Полтавщини ліквідовують наслідки вчорашньої негоди

22 червня на території Чорнухинського та Лубенського районів лютували злива, шквалисті пориви вітру, град. Увнаслідок ускладнення погодних умов сталося підтоплення присадибних ділянок та частково пошкоджено покрівлі приватних будівель.
Станом на 10.30 23 червня підтопленими є 135 присадибних ділянок, пошкоджено шиферне покриття житлових та господарчих будівель в восьми населених пунктах Чорнухинського району: смт. Чорнухи, с. Кізлівка, с. Ковалі, с. Вороньки, с. Харсіки, с. Пізники, с. Нова Діброва, с. Мелехи. Також, в 2-х населених пунктах Лубенського району: в с. Окіп та с. Ждани підтоплені 25 домогосподарств.

У ліквідації наслідків негоди беруть участь 4 відділення Лубенського та Чорнухинського підрозділів ДСНС: 3 одиниці техніки та 14 чоловік особового складу.
До місць підтопленняї направлено 3 мотопомпи з Лохвицького, Пирятинського, Гребінківського підрозділів ДСНС, спеціальну аварійно-рятувальну машину з Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Полтавській області та 10 чоловік особового складу.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка