Авторизация

Засудили мешканця Полтавщини, який позбавив життя літню жінку за 23 гривні

Засудили мешканця Полтавщини, який позбавив життя літню жінку за 23 гривні
Засудили мешканця Полтавщини, який позбавив життя літню жінку за 23 гривні

У квітні 2015 року близько 23.00 на території автостанції «Хорол-1» молодик у стані алкогольного сп’яніння напав на літню жінку, яка рахувала гроші, сидячи біля паркану.
Кілька разів вдаривши 79-річну бабусю ногою по голові, нападник забрав у неї 23 гривні. За ці гроші чоловік придбав пачку цигарок і запальничку. Непритомну стареньку наступного дня знайшли перехожі. Через місяць від отриманих тілесних ушкоджень вона померла в районній лікарні.

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Полтавської області залишила без задоволення апеляційну скаргу 24-річного жителя Хоролу, а вирок Хорольського районного суду щодо нього – без змін.

«Злочинця, який, до речі, тричі вже притягувався до відповідальності, засуджено за ч. 4 ст. 187 (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) та ч. 2 ст. 121 (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого) КК України до 11 років позбавлення волі», - повідомив прокурор відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення прокуратури області Ростислав Яроцький.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?