Авторизация

Кременчук обігнав Полтаву в рейтингу регламенту міських рад

Кременчук обігнав Полтаву в рейтингу регламенту міських рад
Кременчук обігнав Полтаву в рейтингу регламенту міських рад

Сьогодні міський голова Кременчука Віталій Малецький на пленарному засіданні IX позачергової сесії міської ради поділився враженнями від участі в ХІІ Українському муніципальному форумі, який
21-22 червня в Одесі проводила Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України».

Зокрема, учасникам форуму було презентовано результати досліджень регламентів міських рад. Кременчук увійшов до ТОП-5 міст за оцінкою якості і демократичності регламенту міської ради. Попереду нього лише 4 обласні центри - Чернігів, Чернівці, Одеса та Кіровоград. Міський голова подякував всім, хто працював над регламентом Кременчуцької міської ради, зокрема: секретарю міської ради Юрію Гриценко, заступнику міського голови Ользі Усановій, депутатам, які вносили пропозиції до проекту цього документу та затверджували його на сесії. Про це повідомляє прес-служба Кременчуцької міськради.

Полтава у цьому рейтенгу шістнадцята. Нагадаємо, що Полтава цього року вдруге приєдналася до Асоціації міст України. Таке рішення було прийняте на сесії Полтавської міської ради 27 квітня 2016 року. У травні 2013 року, за першої каденції пана Мамая на посаді міського голови, Полтава вийшла з Асоціації. Міський голова тоді заявляв, що членство у Всеукраїнській асоціація органів місцевого самоврядування є невигідним. І його у цьому депутати міськради підтримали практично одноголосно.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?