Авторизация

У Полтаві презентували "Повстання ідентичності"

У Полтаві презентували "Повстання ідентичності"
У Полтаві презентували "Повстання ідентичності"

21 червня 2016 р. у Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва імені Олеся Гончара відбулась презентація історико-публіцистичної праці "Повстання Ідентичності" – спільного доробку 2-х братів з козацької столиці - Запоріжжя – юного поета Павла Ковальова та аспіранта кафедри історії і політології Національного Гірничого Університету Дениса Ковальова.


Книга надрукована видавничо-консалтинговою компанією “Баланс-Клуб”(м. Дніпро) за сприяння січеславського правника та ідеолога “Руху за Гетьманат” Юрія Якуби.

"Повстання Ідентичності" – це унікальний доробок в плані висвітлення питань боротьби європейської ідентичності, зокрема національної фінської та української, із новітніми ворожими викликами цивілізаційної кризи – ісламською навалою та московською агресією . Праця поєднала в собі історико-політичні та філософсько-ідеологічні завваги українського націоналізм у, традиціоналізм у, консерватизм у та антиколоніалізму, а також, поетичні рядки присвячені боротьбі європейських вільних націй супроти азійської окупації у вигляді московського рашизм у та західного толеруючого мультикультуралізм у.

Книга розрахована на широке коло читачів, зокрема істориків, філософів, політологів та всіх інших патріотично налаштованих людей.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка