Авторизация

День молоді в Полтаві завершили забороненим феєрверком?

День молоді в Полтаві завершили забороненим феєрверком?
День молоді в Полтаві завершили забороненим феєрверком?

Учора на стадіоні «Ворскла» відбувся концерт, присвячений Дню молоді. Перед полтавцями виступали відомі українські гурти «Антитіла», «Скай», «Бумбокс» ті інші.


Саме ж дійство завершилося відразу після опівночі феєрверком. У вересні 2014 року Олександр Мамай напередодні святкування Дня міста підписав розпорядження про заборону феєрверків і салютів, в якому, зокрема, йдеться: «Враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію у державі, зважаючи на загрозу проведення терористичних актів, численні жертви серед мирного населення, військовослужбовців та силових структур, що досить часто оголошуються дні жалоби за загиблими в антитерористичній операції на Україні, виходячи з етичних норм, правил поведінки, що склалися в суспільстві на основі традиційних і духовних цінностей, уявлень про добро, честь, гідність, громадський обов’язок, совість, справедливість, з метою прояви поваги та співчуття до співвітчизників, забезпечення прав та законних інтересів мешканців міста, громадського порядку та попередження нещасних випадків».


Наразі про скасування чи відміну розпорядження нічого невідомо. У країні і досі триває антитерористична операція. У Полтаві багато учасників бойових дій та переселенців із сходу. Практично кожного дня з фронту приходять новини про загибель і поранення українських воїнів.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка