Авторизация

У Лохвиці відзначили День Конституції в оновленому районному будинку культури

У Лохвиці відзначили День Конституції в оновленому районному будинку культури
У Лохвиці відзначили День Конституції в оновленому районному будинку культури

Минулої неділі районний будинок культури після понад піврічної паузи зустрічав перших відвідувачів. У його відкритті після ремонту взяли участь міністр агрополітики і продовольства України Тарас Кутовий, голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, заступник голови-керівник апарату Полтавської облдержадміністрації Микола Білокінь.

Голова облради вручив грамоти та відзнаки тим, завдяки кому РБК отримав нове обличчя й відзначив, що знаковим є те,, що містяни відзначають в одновленому клубі одразу два свята ― День молоді і День Конституції.

- Ми всі молоді душею і серцем, повні сил і надій на майбутнє України. Тому не забуваймо, що Конституція, Основний Закон ― це не лише наші права, а і обов'язки. Обов'язок дбати одне про одного, про ближніх, про нашу рідну землю. І завжди пам'ятаймо про тих хлопців, які ціною своєї крові захищають нашу Батьківщину на Сході, - сказав Олександр Біленький.

Перший концерт в оновленій залі будинку культури дав Полтавський симфонічний оркестр під керівництвом народного артиста України Віталія Скакуна. Крім того, на сцені виступала співачка Олена Білоконь, солісти обласної філармонії, а зустрічав відвідувачів біля входу до РБК ансамбль бандуристок.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?