Авторизация

Мешканці Кременчука скаржаться на неприємний запах через альтернативне паливо ТЕЦ

Мешканці Кременчука скаржаться на неприємний запах через альтернативне паливо ТЕЦ
Мешканці Кременчука скаржаться на неприємний запах через альтернативне паливо ТЕЦ

Під час щотижневої апаратної наради начальник відділу екологічної безпеки Олексій Федюн повідомив, що 23 і 28 червня від жителів Молодіжного надходили масові скарги на неприємний запах у атмосферному повітрі.
Аналізи, проведені зокрема муніципальною екологічною лабораторією, показали, що перевищень максимально разових концентрацій в атмосферному повітрі не було. Разом із тим, з’ясовалось, що джерелом неприємних запахів є Кременчуцька ТЕЦ ПАТ «Полтаваобленерго», яка перейшла на використання альтернативного палива – мазуту. Внаслідок таких змін у виробничих технологіях в атмосферному повітрі з’являються неприємні запахи.

Міський голова Віталій Малецький наголосив, що наразі в умовах жорсткої економії енергоресурсів більшість підприємств енергетичного сектору держави переходить на використання альтернативних видів палива. Але при цьому, дбаючи про охорону навколишнього середовища, вони повинні застосовувати сучасні технології очистки викидів. Керівник міста доручив головному екологу тримати питання щодо охорони атмосферного повітря в місті на постійному контролі та рекомендувати Кременчуцькій ТЕЦ застосувати у своєму виробничому процесі сучасні технології очистки викидів. Про це повідомляє прес-служба Кременчуцької міськради.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?