Авторизация

У Пирятинському районі горів фельдшерсько-акушерський пункт

У Пирятинському районі горів фельдшерсько-акушерський пункт
У Пирятинському районі горів фельдшерсько-акушерський пункт

29 червня о 15.24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приміщенні фельдшерсько-акушерського пункту Пирятинського Центру первинної медичної допомоги на вулиці Центральна села Олександрівка Пирятинського району, в якому наразі тривав ремонт.

Відразу до місця події було направлено відділення 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття рятувальників, в приміщенні було сильне задимлення. Вогнеборці у апаратах захисту органів дихання відразу приступили до гасіння. Бійці ДСНС локалізували пожежу о 16.07 й ліквідували її о 16.30. У гасінні браи участь 1 одиниця техніки та 4 чоловіки особового складу. Вогнем було знищено частину майна, яке знаходилось в приміщенні, закопчено 150 кв.м. стін. Врятовано від знищення полум’ям суміжне приміщення відділення поштового зв’язку та майно. Травмованих та загиблих внаслідок події немає. За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.

За оперативною інформацією про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Полтавської області станом на 07.00 годину 30 червня . протягом доби зареєстровано 8 небезпечних подій, з них: 3 пожежі, 3 ДТП, 1 випадок виявлення боєприпасів часів минулих війн та 1 нещасний випадок в побуті.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?