Авторизация

У Полтаві нагородили переможців регіонального етапу конкурсу "Мої права"

У Полтаві нагородили переможців регіонального етапу конкурсу "Мої права"
У Полтаві нагородили переможців регіонального етапу конкурсу "Мої права"

29 червня під час чергового засідання Полтавської обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення відбулося урочисте нагородження переможців регіонального етапу та Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «Мої права»: учня Лубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Біланенка Андрія (номінація «Молодша група.


Індивідуальна робота») та учнів Розбишівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат Полтавської обласної ради Рудик Мирослави та Смаль Юлії (номінація «Середня група. Колективна робота»).

«Експертній комісії, до складу якої входили представники органів юстиції, освіти, Національної поліції, досить нелегко було обрати переможців регіонального етапу, оскільки на конкурс було подано 413 робіт, що вдвічі більше, ніж минулого року. Ми пишаємося тим, що діти з Полтавщини вдруге стали кращими в своїх номінаціях. Вражена вмінням учнів нестандартно зображувати в малюнках своє бачення прав та глибокі почуття», - зазначила начальник Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Ірина Пашко.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?