Авторизация

У селах Глобинської громади з’явились відповідальні за благоустрій

У селах Глобинської громади з’явились відповідальні за благоустрій
У селах Глобинської громади з’явились відповідальні за благоустрій

У Глобинській міській об’єднаній територіальній громаді вбачають ввели посади працівників комунального підприємства з благоустрою в сільській місцевості.
І тепер благоустрій сел вже буде залежати від добросовісності та працездатності таких працівників. Наразі вже введено такі посади в селах громади Бабичівці, Опришках, Жуках, Пирогах. Вирішується питання підбору працівника і в с. Бориси. Відтепер такі працівники будуть обкошувати бур’яни, доглядати за саджанцями дерев, а в зимовий період проводити санітарну обрізку дерев, розчищати зарості на цвинтарях. Планується забезпечити їх ще й відповідними технічними засобами, щоб опікувалися ще й розчищенням від снігу пішохідних доріжок та громадських місць. Такий шлях до вирішення проблем благоустрою населених пунктів громади передбачили своїм рішенням міські депутати.
Днями новопризначені відповідальні за сільській благоустрій отримали в комунальному підприємстві придбані для них мотокоси та спецодяг. Найближчого часу має надійти і спеціальний транспорт – трьохколісний вантажний велосипед (велорикша), якими, за задумом керівництва міської ради та комунального господарства, мають бути забезпечені комунальники на селах. Такий транспорт робитиме їх мобільнішими та не потребуватиме затрат на енергоносії. До того ж, як повідомив директор комунального підприємства м.Глобине Володимир Карабут, виробники погодилися на конструкційні зміни, щоб зробити його зручнішим.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?