Авторизация

Бюджетний комітет ВР погодився дати додаткові кошти на дороги Полтавщини

Бюджетний комітет ВР погодився дати додаткові кошти на дороги Полтавщини
Бюджетний комітет ВР погодився дати додаткові кошти на дороги Полтавщини

У середу 6 липня Комітет Верховної Ради України з питань бюджету розглядав звернення голови Полтавської ОДА з проханням про виділення Укравтодору додаткового фінансування на відбудову доріг у постраждалих від негоди регіонах.
Влада Полтавщини просила виділити додаткові кошти, збільшивши цьогорічне фінансування Служби автомобільних доріг у Полтавській області (йдеться про понад 116 млн грн) ще на 85%.

Про руйнування, яких зазнали у ніч з 22 на 23 червня Лубенський, Пирятинський, Лохвицький і Чорнухинський райони, доповідав особисто Валерій Головко. Необхідність виділення коштів для Полтавщини він підтверджував дефектними актами, які фахівці Служби автомобільних доріг у Полтавській області склали в епіцентрі стихійного лиха ― в Чорнухинському районі. Про це повідомляє прес-служба Полтавської ОДА і нагадує, що через руйнування негодою доріг у Чорнухинському районі, сполучення з деякими населеними пунктами взагалі було припинено, зокрема, з селом Хейлівщина. Під загрозою опинилося життєзабезпечення населених пунктів ― постачання продуктів харчування, питної води, надання медичної допомоги.

Бюджетний комітет одностайно підтримав виділення додаткових коштів на дороги Полтавщини. Далі справа ― за Кабінетом Міністрів України.

― Щиро вдячний всім народним депутатам, голові Бюджетного комітету Андрію Павелку за те, що одноголосно підтримали звернення до Уряду щодо виділення коштів на ліквідацію наслідків негоди та капітальний ремонт зруйнованих доріг, ― прокоментував Валерій Головко. ― Хочу також подякувати за розуміння і співпрацю керівнику Укравтодору Євгенію Бараху. І сподіваюся на підтримку нашого звернення Урядом.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка