Авторизация

У Кременчуці з’ясовували стосунки за допомогою гранати

У Кременчуці з’ясовували стосунки за допомогою гранати
У Кременчуці з’ясовували стосунки за допомогою гранати

Сталася це учора близько 22.00 в мікрорайоні «Молодіжний» на вулиці Княгині Ольги. Невідомий повідомив місцеву поліцію, що якійсь чоловік поблизу будинку кинув гранату, яка згодом вибухнула.

Правоохоронці знайшли місце вибуху та встановили осіб, причетних до цього За попередньою інформацією, між двома кременчужанами стався конфлікт, який переріс у бійку. Під час з’ясування стосунків, 49-річний нетверезий чоловік застосував бойову гранату Ф-1. На щастя, від вибуху ніхто не постраждав.

- На місце події одразу прибули наряди Національної гвардії та поліції. Бійці Національної гвардії затримали підозрюваного та , під час поверхневого огляду виявили у нього ще одну гранату, - повідомив Вадим Могила, начальник Кременчуцького відділу поліції.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 129 (погроза вбивством) та 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). «Підривнику»зпгрожує від двох до семи років позбавлення волі. Триває слідство.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка