Авторизация

У Миргороді відкрилась виставка художника-аматора з Донеччини

У Миргороді відкрилась виставка художника-аматора з Донеччини
У Миргороді відкрилась виставка художника-аматора з Донеччини

Фото Володимира Балацького

Персональна виставка Володимира Ягодинця, уродженця села Широкино Донецької області, а віднедавна - миргородського художника-аматора, 7 липня відкрилась у місцевому краєзнавчому музеї представлена персональна.


Володимир Олександрович – переселенець, працював на Зуївській ТЕС. Разом з дружиною Оленою після трагічних подій на Донбасі він приїхав у Миргород. Енергетика міста-курорту та його природа повернули митцю бажання знову займатися творчістю, якій присвятив 20 останніх років житття. Адже після лютневих подій 2014 року рука перестала слухатися майстра.


- Просто не міг писати і все. Кров, труни на майдані, смерті молодих співвітчизників, боротьба мого народу не могли змусити мене писати і далі. Була велика біль і гіркота, - зізнається він.


Та. перебравшись до Миргорода, художник став писати знову. Краєвиди та спокій міста-курорту надихає митця створювати нові художні полотна. За словами Володимира Олександровича, у Миргороді вже склалося співтовариство художників Донецької області. Тут живе і пише горлівський художник Андрій Ярошенко, який н очолює творчу громадську організацію «Громадянський союз».


(За інформацією Миргородської міськради)

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?