Авторизация

Двометрові рослини коноплі В«прикрашалиВ» приватну садибу у Полтаві

Двометрові рослини коноплі В«прикрашалиВ» приватну садибу у Полтаві
Двометрові рослини коноплі В«прикрашалиВ» приватну садибу у Полтаві

У Полтаві працівники поліції відділення №2 на подвір’ї домоволодіння 38-річного містянина знайшли понад 100 кущів рослин коноплі висотою майже у два метрів росли. Факт незаконного вирощування конопель був задокументований.


Крім того, під час проведення санкціонованого обшуку, в будинку чоловіка правоохоронці знайшли згорток з речовиною рослинного походження у висушеному та подрібненому стані, ззовні схожу на коноплю.


Раніше судимий власник будинку розповів поліцейським, що наркотичні рослини вирощував для власного вживання, розповів керівник відділення поліції №2 Полтави Сергій Пархоменко.


Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За фактом незаконного вирощування рослин конопель відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України.


Коноплеводу-любителю загрожує штраф від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт до шести місяців, або до трьох років обмеження волі .


(За інформацією відділення поліції №2 міста Полтава).

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка