Авторизация

Бакомайзери для електронних сигарет

Бакомайзери для електронних сигарет
Бакомайзери для електронних сигарет

Бакомайзер - це складова електронної сигарети, в якій поєднані резервуар із заправкою і випарний елемент. Рідина в ньому йде самопливом зверху вниз.


Їх придумали, щоб продовжити час куріння без додавання додаткової речовини. Розробники збільшили резервуар до величезних 6 мл. А це означає, що можна курити ще довше, а не шукати дозаправку і рідини по кишенях, магазинах і питати у друзів.


Звичайно, величезною перевагою є велика ємність, що дає можливість довше палити і не замислюватися про зміну рідини. Зручно не тільки в самому процесі, а й просто в повсякденному житті: не потрібно носити з собою флакони. При цьому не варто забувати, що з бакомайзерами електронна сигарета стає більше в розмірах і об'ємах. Так що варто заздалегідь подбати про місце зберігання. Хоч в Україні і можна купити бакомайзери всіляких розмірів і величин, вони будуть товщі, ніж звичайна сигарета. Розробники в свою чергу для більшого комфорту випускають бакомайзери, які поміщаються в долоню. Тому ще один плюс: різновид продукції на ринку. Купити всі сучасні моделі бакомайзерів можна на сайті justvape.com.ua.


Мороки з ним бути не повинно: все продумано легко і просто. Щоб наповнити рідиною бакомайзер, не потрібно йти в сервісні центри або використовувати спеціальні інструменти. Але поводитися з ним варто дуже акуратно: вони досить крихкі.


Види бакомайзерів

Перший тип: бакомайзери електронних сигарет із заводською спіраллю. Їх дуже легко обслуговувати. Коли прийде час міняти спіраль, просто викрутіть її з капсули і вставте нову на колишнє місце. Коштують вони дешево, але смак передають слабо.


Другий тип: такі, що обслуговуються. Ви самостійно міняєте елемент нагрівання і вату. Гніт в таких бакомайзерах роблять з кремнезему або бамбукової ниткою. Це найпопулярніші матеріали.


Третій тип: генези. Гніт в такому випадку роблять з металевої сіточки. Такий тип вимагає спеціального обслуговування. Але це коштує витраченої праці: такі бакомайзери можуть служити дуже довго. Потрібно просто "пропалити" сітку і вона стане як нова.


На що ще звернути увагу при покупці

В першу чергу потрібно відзначити правильність попадання рідини на спіраль. Якщо речовини попадає багато, вона може потрапляти в рот під час затяжки або проливатися з отворів бакомайзерів. Якщо ж цього не вистачає, пар ви отримаєте слабкий і несмачний.


Не варто забувати про ємності бакомайзера, адже від цього буде залежати і кількість пари, і витрата речовини. Що важливо під час використання електронної сигарети. Не хочеться ж досить часто купувати нову рідину.


Звертайте увагу і на кількість спіралей, щоб регулювати подачу рідини, але і не перевантажувати пристрій.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?