Авторизация

Електричний підігрів підлоги

Електричний підігрів підлоги
Електричний підігрів підлоги

Електрична підлога - це традиційний варіант для квартири. Електрична енергія перетворюється в тепло за допомогою проводів з міді і алюмінію.


Теплу підлогу можна монтувати як під плитку, так і в стяжку. Другий варіант більш ефективний на маленьких площах, наприклад, в санвузлі або на кухні. Потужність підігріву регулюється за рахунок щільності укладання кабелю. Купити сучасні теплі поли електричні можна на сайті sp-climate. Там доступні останні моделі цих виробів по прийнятній ціні.


Систему електропідігріву можна встановлювати в будь-якому приміщенні. А температура регулюється за допомогою терморегулятора, що дозволяє господарям розумно витрачати електроенергію. Крім того, площа поверхонь, що обігріваються в квартирі, невелика, тому для обігріву зазвичай вистачає одного пристрою.


Така підлога підвищує рівень підлогового покриття на 7-10 см, що досить багато для квартир з невисокими стелями, а для ванни і санвузла потрібна якісна гідро- і пароізоляція. Почати користуватися такою підлогою можна тільки через 3 або 4 тижні після монтажу.


Вартість залежить від того, чи виберете ви гріючий кабель або мат. За площу в 1 м2, що підігрівається за допомогою кабелю, треба буде сплатити близько 2,5 доларів. Підігріваючі мати дорожче і коштують близько 4 доларів за м2. Монтаж теплої електричної підлоги під плитку коштує близько 15 доларів за метр квадратний.


З точки зору вартості кабель у виграшному становищі. Кабель коштує дешевше, ніж тонкий мат, при використанні їх на однаковій площі. Але є деякі нюанси.


Так, залиття стяжки при установці кабелю пов'язано з певними витратами на роботу (10 доларів за 1 м2) і матеріали, що може зрівняти ціну при установці тонкого мату і кабельної підлоги.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка